Συχνές

ερωτήσεις

Η παραγγελία

Kατά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας στο SportsWorld.gr

αναφέρεται η ημέρα αποστολής. Μετά την ενημέρωση μέσω email για την επιτυχής καταχώρηση της παραγγελίας , η παραγγελία σας αναχωρει απο την αποθήκη μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα με το courier που έχετε επιλέξει κατά την τοποθέτηση σας. Εν συνεχεία λαμβάνετε νέο email με τα στοιχεία αποστολής που έχετε καταχωρήσει και τον κωδικό με τον οποίο μπορείτε να κάνετε live tracking το δέμα σας και να παρακολουθείτε την διαδικασία παράδοσης του.

Επιστροφή χρημάτων

Όταν ανοιχτεί η συσκευασία αποστολής του προϊόντος και δεν σας ικανοποιεί το προϊόν μπορεί να γίνει επιστροφή στην εταιρεία μας. Επιβαρύνεστε την χρέωση μεταφορικών που υπέστει η εταιρεία μας για αποστολή και επιστροφή του προϊόντος. Σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με κάρτα μέσω του site μας γίνεται επιστροφή το ποσό μετά από αφαίρεση των ανωτέρω.

 

Αλλαγή παραγγελίας

Η παραγγελία σας μπορεί να τροποποιηθεί μόνο με τηλεφωνική επικοινωνία μέσω της εξυπηρέτησης πελατών ή mail στο [email protected] και μόνο εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει αναχωρήσει προς παράδοση στο δηλωθέν προορισμό.

 

Εξέλιξη παραγγελίας

Η εταιρεία μας σας δίνει την δυνατότητα να ελέγχετε τη πορεία της παραγγελίας σας μέσω της πλατφόρμας “εντοπισμός παραγγελίας”.

 
 
ΑρχικηΠροιονταWishlistΛογαριασμος
Αναζητηση